010 22 708 09 info@atoelektro.nl Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel |

010 22 708 09 info@atoelektro.nl
Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel

Brandbeveiliging Barendrecht

Brandbeveiliging Barendrecht

Brandbeveiliging Barendrecht U bent op zoek naar een brandbeveiliging in Barendrecht ? Dan bent u bij A.T.O. Elektro aan het juiste adres! Wij zijn uw specialist op het gebied van elektrotechniek. Wij verzorgen brandbeveiliging in Barendrecht voor onder andere particulieren en bedrijven maar ook voor VVE’s, instellingen en scholen. Daarbuiten wordt A.T.O. Elektro ook vaak ingezet voor opdrachten in de onder aanneming. Zo heeft A.T.O. Elektro een ruime ervaring in alle facetten van elektrotechniek.

Brandbeveiliging in Barendrecht

Met brandbeveiliging in Barendrecht kunt u brand al in een vroeg stadium ontdekken. Brandbeveiliging is mogelijk in twee vormen: Handmelders en automatische melders. Voor de handmelder is iemand die nodig die de melding van de brand aanzet. De automatische melder merkt de brand zelf op en geeft dan alarm, bijvoorbeeld aan de meldkamer. A.T.O. Elektro ontwerpt brandbeveiliging in Barendrecht op maat, gebaseerd op uw persoonlijke wensen. Natuurlijk verzorgen wij ook de volledige installatie hiervan. Het is ook mogelijk om het onderhoud van uw brandbeveiliging in Barendrecht bij ons onder te brengen.

Hoe werkt de brandmeldinstallatie?

Een brandmeldinstallatie bestaat uit een centrale besturingskast met een handmelder of automatische melder. Een handmelder is veelal een kastje met een glazen ruitje. Iemand schakelt de installatie in door het ruitje in te drukken. U heeft zo’n installatie vast al vaak genoeg gezien. Om de brandbeveiliging in te schakelen moet er dus altijd iemand aanwezig zijn. Daarom heeft de automatische melder vaak de voorkeur. Bij automatische melders gaat het vaak om rookmelders. Een ander voorbeeld is de thermomelder. Deze vorm van brandbeveiliging reageert op temperatuur.

Over A.T.O. Elektro

A.T.O. Elektro is uw specialist op het gebied van elektrotechniek. Wij zijn aangesloten bij UNETO VNI en werken volgens VCA-normen, dit houdt in dat wij veilig werken en uitsluitend hoge kwaliteit leveren. Wij hebben zowel de kennis, als de ervaring in huis om een betrouwbaar product op maat te ontwerpen en te installeren. Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel maar werkzaam door heel het land. Voor meer informatie over brandbeveiliging in Barendrecht of onze andere diensten nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via 010-2270809 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Meer informatie

    Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan graag voor u klaar en wellicht een prettige samenwerking!

    Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak