Certificering

Wij van A.T.O. Elektro kunnen voor u verschillende dingen betekenen, naast betrouwbaarheid en vakmanschap verzorgen wij voor u de juiste oplossingen wat uw elektra en ICT betreft.

Verder werken wij volgens VCA voorschriften en zijn wij een Erkend Leerbedrijf.

VCA Certificering

VCA-logoHet VCA-logo mag niet zomaar door iedereen gebruikt worden. Gecertificeerde bedrijven mogen het bijvoorbeeld op hun website of bedrijfsauto zetten. Concreet betekent dit voor u: een praktische benadering en informele werkwijze, waarbij wij pragmatiek hoog in het vaandel hebben. En veelal in de geest in plaats van op de letter werken. En dat heeft nogal wat voordelen.

Veiligheid, Gezondheid en Milieu

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd.


Erkend Leerbedrijf

ssb-erkend-leerbedrijfATO Elektro geeft leerlingen de kans om het vak te leren binnen het bouwbedrijf. Daarvoor zijn wij een erkend leerbedrijf.

Met de komst van de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB) voeren bedrijven onder de verantwoordelijkheid van het regionaal opleidingen centrum (ROC) het praktijkgedeelte van de opleiding van hun leerlingen uit.

Het bedrijf wordt erkend voor de beroepsopleidingen die men in de praktijk verzorgt (BPV). De praktische uitvoering ligt bij de leermeester of praktijkbegeleider van het leerbedrijf.