010 22 708 09 info@atoelektro.nl Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel |

010 22 708 09 info@atoelektro.nl
Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel

Groepenkasten

Uw betrouwbare en ervaren elektricien in Rotterdam en omstreken!

4-groeps groepenkast voor

€545,-

Inclusief BTW & montage

6-groeps groepenkast voor

€645,-

Inclusief BTW & montage

8-groeps groepenkast voor

€745,-

Inclusief BTW & montage

Ons werkgebied

Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpen aan den IJssel, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Pijnacker, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zwijndrecht

Storingsdienst

Bij ons kunt u rekenen op ervaren elektriciens die de storing in uw elektriciteitsnetwerk snel verhelpen. Wij zijn aangesloten bij Uneto VNI en werken volgens VCA normen, dat inhoud dat wij veilig werken en hoge kwaliteit leveren.

24-uurs service

Wij van A.T.O. Elektro begrijpen hoe vervelend problemen met uw elektriciteit zijn. Daarom kunt u 24/7 op ons rekenen! A.T.O. Elektro heeft een ruime ervaring in alle facetten van elektrotechniek.

Groepenkasten

Voor een nieuwe groepenkast schakelt u A.T.O. Elektro in. Deze schakel binnen uw elektrotechnische installatie is van groot belang: de stroom komt hier binnen en wordt over de woning verdeeld. Een groepenkast moet dus in orde zijn om veilig gebruik te kunnen maken van uw elektra.

U bent bij ons aan het juiste adres voor het vervangen van stoppen of het vernieuwen van de gehele groepenkast. De regels voor elektra in huis zijn tegenwoordig een stuk strenger. Wanneer er aanpassingen in de groepenkast worden verricht zult u aan de meest recente maatstaven moeten voldoen.

Zo moeten alle groepen verplicht worden beveiligd door een aardlekschakelaar wanneer een groepenkast wordt vervangen, uitgebreid of aangepast. Wij zorgen ervoor dat uw woning in Rotterdam en omstreken aan alle huidige veiligheidsnormen voldoet. Indien nodig kunnen wij de complete groepenkast vervangen. Wij voorzien u graag van vakkundig advies over veiligheidseisen en voeren werkzaamheden aan uw groepenkast vakkundig uit.

Groepenkasten uitbreiden?

De stopcontacten en lichtpunten van uw woning in Rotterdam zijn verdeeld over verschillende groepen. Het aantal groepen in uw groepenkast kan op een gegeven moment niet meer toereikend zijn. Bijvoorbeeld omdat u allerlei extra elektronische apparaten bent gaan gebruiken.

In dat geval wilt u wellicht een extra groep aanleggen. Ook zijn verschillende apparaten die veel stroom vragen tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze huishoudens. In sommige gevallen hebben deze een aparte groep of zelfs krachtstroom nodig. Denk bijvoorbeeld aan een inductiekookplaat, Quooker, oven of vaatwasser.

Veilig uw groepenkast aanleggen

Heeft u in Rotterdam en omstreken uitbreiding van uw huidige installatie nodig, of wilt u een groepenkast samenstellen voor een nieuwe woning? A.T.O. Elektro zorgt bij het uitbreiden van uw groepenkast dat alles veilig wordt aangesloten. Neem contact met ons op voor meer informatie of bel 010 227 08 09

Waarom kiest u voor A.T.O. Elektro

  • Zeer concurrerende prijzen
  • Jarenlange ervaring in het vak
  • Altijd een persoonlijke aanpak
  • Reparatie, onderhoud en installatie

Contact met uw elektricien

Woont u in Rotterdam of omstreken en bent u op zoek naar een allround elektricien? U kunt ons bereiken door met de onderstaande gegevens of via ons contactformulier.

Meer informatie?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij staan graag voor u klaar en wellicht een prettige samenwerking!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak