010 22 708 09 info@atoelektro.nl Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel |

010 22 708 09 info@atoelektro.nl
Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel

verduurzamen

Verduurzamen

Stap over van koken op gas naar koken op elektriciteit! Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook in de (nieuw)bouw is verduurzaming een belangrijk thema. Vanaf 2021 moeten nieuwbouwhuizen namelijk zonder gas worden opgeleverdDaarnaast moeten vanaf 2030 ook alle bestaande huizen van het gas af gaan. Het is dus wel duidelijk dat gasloos wonen de norm gaat worden, en dat aansluitingen op het aardgas steeds zeldzamer gaan worden. Dit betekent ook dat we moeten kijken naar andere manieren van verwarmen, koken en douchen. 

Verduurzamen

€699,-

Inclusief btw & montage

Waarom verduurzamen?

Elektriciteit en innovatieve technieken zullen steeds meer huishoudens gaan helpen om over te stappen op wonen zonder gas. Veel huishoudens hebben deze overstap echter al gemaakt – en niet zonder reden. Elektrisch verwarmen zorgt ervoor dat u niet alleen milieubewuster bezig bent, ook wordt uw energierekening drastisch verlaagd. Daarnaast zijn de nieuwe technieken zeer gebruiksvriendelijk, waardoor de overstap naar gasloos wonen gemakkelijk gemaakt kan worden voor iedereen.  

A.T.O. Elektro helpt u graag bij de overstap van koken op gas naar koken op elektriciteit

A.T.O. Elektro staat graag voor u klaar om te overstap te maken van koken op gas naar koken op elektriciteit. Wij realiseren de aansluitingen voor een vaste prijs van €699,- inclusief btw en montage van elektrische apparaten. Voor het overstappen van koken op gas naar koken op elektriciteit bent u bij A.T.O. Elektro aan het juiste adres! Wilt u graag meer informatie over dit pakket of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op! Samen gaan we voor een duurzamere toekomst. 

Meer informatie

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij staan graag voor u klaar en wellicht een prettige samenwerking!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak