010 22 708 09 info@atoelektro.nl Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel |

010 22 708 09 info@atoelektro.nl
Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel

Elektra

Opdrachtgevers

Voor zowel bedrijven als particulieren staat A.T.O. Elektro altijd voor u klaar, of het nu gaat om kleine of grote opdrachten, bij ons is niets onmogelijk.

Elektrotechniek

Een goede installatie is van essentieel belang. Het moet niet alleen naar uw wensen werken, ook moet het veilig gebeuren zodat er later geen problemen ontstaan.

Toegangscontrole

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven ervoor te kiezen om een installatie te plaatsen voor de toegangscontrole. Bijvoorbeeld alleen voor geautoriseerd personeel.

Domotica

Domotica kunt vertalen naar automatisering, dit houd in de integratie van de technologie in uw woning, of bedrijf en het verhogen van uw comfort, veiligheid en energieverbruik!

ICT

Een goed werkende ICT structuur is tegenwoordig essentieel binnen bedrijven. En omdat elk bedrijf anders werkt zorgen wij van A.T.O. Elektro voor ieder bedrijf voor een ICT netwerk op maat.

Beveiliging

Een inbraak kan vaak verschillende oorzaken hebben, maar wij van A.T.O. Elektro kunnen u helpen om de kans dat er bij u word ingebroken zo minimaal mogelijk te maken.

Bekabeling

De kabels die A.T.O. Elektro gebruikt, zijn geschikt voor snelle overdracht van zowel telecommunicatie als computergegevens. De kabels zijn gecertificeerd en voor gebruik op lange termijn.

Groepenkasten

Voor een nieuwe groepenkast schakelt u A.T.O. Elektro in. Deze schakel binnen uw elektrotechnische installatie is van groot belang: de stroom komt hier binnen en wordt over de woning verdeeld.

Zonnepanelen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer Nederlandse huishoudens kiezen voor zonnepanelen om hun eigen energie mee op te wekken.

Verduurzamen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Huizen moeten zonder gas worden opgeleverd. Vanaf 2030 moeten alle huizen van het gas af gaan. Het is duidelijk dat gasloos wonen de norm gaat worden.

Meer informatie?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij staan graag voor u klaar en wellicht een prettige samenwerking!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak