010 22 708 09 info@atoelektro.nl Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel |

010 22 708 09 info@atoelektro.nl
Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel

Zonnepanelen

Over zonnepanelen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer Nederlandse huishoudens kiezen voor zonnepanelen om hun eigen energie mee op te wekken. Het aanschaffen van zonnepanelen is niet alleen goed voor het milieu, maar is ook goed voor de portemonnee en – op den duur – zelfs winstgevend. Ook zijn er verschillende regelingen van instanties die het aanschaffen van zonnepanelen erg aantrekkelijk maken. Kortom: kies voor zonnepanelen en laat ze installeren door A.T.O. Elektro!

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn populair – en dat heeft een aantal redenen! In de afgelopen jaren zijn de prijzen van zonnepanelen dan ook flink gedaald, waardoor het steeds aantrekkelijker wordt om ze aan te schaffen.

  • Verhoogt de waarde van uw woning: zoals we al eerder zeiden, is duurzaamheid een belangrijk thema in de huidige samenleving en de verwachting is dat dit alleen maar belangrijker zal worden. Zonnepanelen verhogen de duurzaamheid van uw woning, en duurzame woningen zijn interessanter voor kopers. Daarnaast kunnen de kopers genieten van lagere woonlasten (net zoals u zal doen na de installatie van de panelen).
  • Lange levensduur en tóch onderhoudsarm: tegenwoordig kunnen zonnepanelen minstens 25 jaar lang meegaan – dat is duurzaam, maar de panelen zijn dus ook winstgevend op de lange termijn. Het enige wat de panelen nodig hebben om deze lange levensduur te behalen, is een controle op vuil zo’n één of twee keer per jaar. Eventueel vuil dat nog niet is weggespoeld door de regen kan namelijk een negatief effect hebben op het rendement.
  • Milieuvriendelijk: niet alleen gaan zonnepanelen lang mee, waardoor ze an sich al duurzaam zijn. Ook zijn ze erg milieuvriendelijk: zonnepanelen produceren schone energie, waardoor uw CO2-uitstoot sterk vermindert, wel tien tot dertig keer minder!
  • Goed voor de portemonnee: door het verdwijnen of verminderen van elektra in de maandelijkse lasten, kunt u flink besparen op uw energierekening. Het is een investering, maar deze verdient u dan ook gemiddeld tussen de vijf en tien jaar terug. Hierna zijn de zonnepanelen enkel winstgevend!

Installatie van zonnepanelen

Bent u klaar om de investering te maken? Dan is het ook belangrijk om te kijken naar de installatie van de panelen. De vakmensen van A.T.O. Elektro staan graag voor u klaar om de zonnepanelen voor u te installeren. Heeft u vragen over de panelen of bijvoorbeeld over de saneringsregelingen, btw-regelingen en subsidies? Ook daarbij helpen we u graag. Samen gaan we voor duurzaam!

Meer informatie?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij staan graag voor u klaar en wellicht een prettige samenwerking!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak