010 22 708 09 info@atoelektro.nl Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel |

010 22 708 09 info@atoelektro.nl
Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel

Elektra Zevenhuizen

Elektra Zevenhuizen

Elektra Zevenhuizen U zoekt een bedrijf voor elektra in Zevenhuizen ? A.T.O. Elektro is úw specialist op het gebied van elektra! Wij zijn aangesloten bij UNETO VNI en werken volgens VCA-normen, dit houd in dat wij veilig werken en uitsluitend hoge kwaliteit leveren. Wij hebben zowel de kennis, als de ervaring in huis om een betrouwbaar elektra product op maat te ontwerpen en te installeren.


Elektra in Zevenhuizen

Voor de aanleg of onderhoud van al uw elektra in Zevenhuizen in bijvoorbeeld uw woning, bedrijf of school kiest u natuurlijk voor een ervaren vakman. Een bedrijf dat met u meedenkt en met vernieuwende oplossingen komt. Voor zowel adviezen, het ontwerp van de installatie als de volledige aanleg én het onderhoud kunt u bij ons terecht. Wat uw probleem ook is, u kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Licht, kracht- en zwakstroominstallaties
 • Camerabewakingssystemen
 • Inbraak, brandmeld- en noodverlichtingssyteem
 • Gewone verlichting en ledverlichting
 • Domotica
 • Intercomsystemen en netwerken
 • Schakel- en installatiemateriaal

Al uw elektra werkzaamheden zullen op een functionele en professionele manier worden verzorgd. Wij kunnen u daardoor verzekeren dat als u door ons uw elektra laat aanleggen, renoveren en/of aanpassen u een passend netwerk zal krijgen dat voldoet aan uw persoonlijke wensen.

ICT-structuur en -werkzaamheden

Een goed werkende ICT-structuur is tegenwoordig essentieel binnen bedrijven. En omdat elk bedrijf andere eisen stelt verzorgt A.T.O. Elektro voor ieder bedrijf een ICT-netwerk op maat. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een internet en data-installatie bij ons terecht. Wij verzorgen onder andere de bekabeling tussen servers en computers en het bekabelen van andere apparaten zoals printers en faxapparaten. Uiteraard doen wij dit ook voor particulieren. Daarnaast helpen wij u graag met het opzetten van uw telefoonnetwerk, of dit nou gaat over een enkele huistelefoon of het bekabelen van een volledige telefooncentrale. Hoe groot uw vraag ook is, voor ons is niets onmogelijk.

Over A.T.O. Elektro

Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel maar werkzaam door heel het land. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van elektra in Zevenhuizen ? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen via 010-2270809 of door het contact formulier in te vullen.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Meer informatie

  Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan graag voor u klaar en wellicht een prettige samenwerking!

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak