010 22 708 09 info@atoelektro.nl Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel |

010 22 708 09 info@atoelektro.nl
Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel

Elektricien Capelle aan den IJssel

Elektricien Capelle aan den IJssel

Elektricien Capelle aan den IJssel U bent op zoek naar een elektricien in Capelle aan den IJssel ? Dan bent u bij A.T.O. Elektro aan het juiste adres! A.T.O. Elektro is uw specialist op het gebied van elektrotechniek. U kunt voor veel verschillende werkzaamheden bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld eens aan problemen met het installeren van een datanetwerk, een stroomstoring of een probleem met de meterkast. Wat uw probleem ook is, A.T.O. Elektro is úw elektricien in Capelle aan den IJssel !

Waarom een elektricien inschakelen?

Als elektricien in Capelle aan den IJssel beschikt A.T.O. Elektro over veel kennis in het vakgebied, we zijn gemotiveerd en in staat om aan uw wensen wat betreft uw installaties te voldoen. Voor zowel adviezen, het ontwerp van de installatie als de volledige aanleg én het onderhoud kunt u bij ons terecht. Een goede installatie van uw elektriciteit is zeer belangrijk. Het moet naar wens goed werken en ook moet het veilig gebeuren zodat er later geen problemen ontstaan wat bijvoorbeeld wandcontactdozen betreft. Wij leggen verschillende soorten installaties aan, natuurlijk kan dit gaan om nieuwe installaties of het uitbreiden of renoveren van de huidige installaties.

Waarom A.T.O. Elektro als uw elektricien in Capelle aan den IJssel ?

A.T.O. Elektro verzorgt alles als elektricien in Capelle aan den IJssel . Van een wooninstallatie voor particulieren tot en met installaties voor bedrijven, VVE’s, instellingen, scholen en detailhandel. Daarbuiten wordt A.T.O. Elektro ook vaak ingezet voor opdrachten in de onder aanneming. Zo beheersen wij alle facetten die nodig zijn als elektricien in Capelle aan den IJssel . U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Licht, kracht- en zwakstroominstallaties
 • Camerabewakingssystemen
 • Inbraak, brandmeld- en noodverlichtingssyteem
 • Gewone verlichting en ledverlichting
 • Domotica
 • Intercomsystemen en netwerken
 • Schakel- en installatiemateriaal

Over A.T.O. Elektro

Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel maar werkzaam door heel het land. Voor meer informatie over een elektricien nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via 010-2270809 of een email sturen naar info@atoelektro.nl. U kunt natuurlijk ook altijd het contact formulier invullen, wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Meer informatie

  Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan graag voor u klaar en wellicht een prettige samenwerking!

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak