010 22 708 09 info@atoelektro.nl Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel |

010 22 708 09 info@atoelektro.nl
Kompasstraat 32K 2901 AM Capelle aan den IJssel

Zonnepanelen plaatsen Rotterdam

Zonnepanelen plaatsen Rotterdam

Zonnepanelen plaatsen Barendrecht Bent u op zoek naar een goed en specialistisch bedrijf op het gebied van zonnepanelen plaatsen in Rotterdam ? Dan bent u bij A.T.O. Elektro aan het juiste adres! Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer Nederlandse huishoudens kiezen voor zonnepanelen om hun eigen energie mee op te wekken. Het maken van de investering kan echter een grote stap zijn. Wij helpen u graag bij het maken van uw beslissing, investering en uiteindelijk ook bij het plaatsen van de zonnepanelen Rotterdam .

Voordelen van zonnepanelen plaatsen in Rotterdam

De afgelopen jaren zijn de prijzen van zonnepanelen flink gedaald, waardoor het steeds aantrekkelijker wordt om ze aan te schaffen. Dit zijn echter niet de enige redenen waarom het laten plaatsen van zonnepanelen in Rotterdam tegenwoordig zo populair is. Wij zetten de belangrijkste redenen voor u op een rijtje:

 • Verhoogt de waarde van uw woning: zonnepanelen verhogen de duurzaamheid van uw woning, en duurzame woningen zijn interessanter voor kopers. Daarnaast kunnen de kopers genieten van lagere woonlasten. En u ook, tot de tijd dat u uw woning verkoopt!
 • Lange levensduur en tóch onderhoudsarm: tegenwoordig kunnen zonnepanelen minstens 25 jaar lang meegaan. Het enige wat de panelen nodig hebben om deze lange levensduur te behalen, is een controle op vuil zo’n één of twee keer per jaar.
 • Milieuvriendelijk: niet alleen gaan zonnepanelen lang mee, waardoor ze an sich al duurzaam zijn. Ook zijn ze erg milieuvriendelijk: zonnepanelen produceren schone energie, waardoor uw CO2-uitstoot sterk vermindert, wel tien tot dertig keer minder!
 • Goed voor de portemonnee: door het verdwijnen of verminderen van elektra in de maandelijkse lasten, kunt u flink besparen op uw energierekening. Het is een investering, maar deze verdient u dan ook gemiddeld tussen de vijf en tien jaar terug. Hierna zijn de zonnepanelen enkel winstgevend!

A.T.O. Elektro: specialisten in zonnepanelen plaatsen in Rotterdam

Bent u klaar om de investering te maken? De vakmensen van A.T.O. Elektro staan graag voor u klaar om de zonnepanelen voor u te plaatsen in Rotterdam . Heeft u vragen over de panelen of bijvoorbeeld over de saneringsregelingen, btw-regelingen en subsidies? Ook daarbij helpen we u graag. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak via 010-2270809 of mail naar info@atoelektro.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen – wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Samen gaan we voor duurzaam!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Meer informatie

  Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan graag voor u klaar en wellicht een prettige samenwerking!

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak